Ervaringen

Lees de ervaringen van ouders die u voorgingen bij Handle with Care Geboortezorg

Ervaringen

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9!

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, gif, jpeg, Max. bestandsgrootte: 2 MB.

    "Een hele leuke, fijne en leerzame week!"
    februari 2022

    "
    Nadat ik (rechts) twee keer heb mogen genieten van de zorgen van Carla (links) als kraamvrouw bij mijn twee mannen, mocht ik nu van Carla leren deze week. Dat is wel extra bijzonder! Dat mocht ik doen bij de kleine lieve Javey.
    Het was een hele leuke, fijne en leerzame week!
    "

    "Dankjewel dames!"
    februari 2022

    "Farah en Nicole waren ongelooflijk behulpzaam! Ze waren aardig maar ook "no-nonsense", waardoor we ons snel veilig voelden en goed voor onze dochter kunnen zorgen. Dankjewel dames"

    "Fijne kraamweek gehad dankzij Debbie"
    oktober 2021

    "
    Fijne kraamweek gehad dankzij Debbie. Gezellige dame met een vlotte babbel en die de situatie goed kan inschatten. Ook onze oudste zoon kwam qua aandacht niets te kort.
    Qua organisatie verliep alles vrij soepel, vragen werden per e-mail snel beantwoord en het welkomstcadeau (flowerbox) werd mooi en netjes bezorgt
    "

    "Ze werkt met haar hart en haar hart is groot"
    augustus 2021

    "

    We hebben een heerlijke week gehad met Lucia. Ze heeft ons veel geholpen, niet alleen met schoonmaken en strijken en dingen die ze voor het huis deed (deze dingen waren ook geweldig), maar ze hielp ons ook met het beste advies en de beste zorg voor onze kleine baby Raya. Lucia is zo aardig en attent. Ze werkt met haar hart en haar hart is groot. Toen de laatste dag kwam, was onze familie verdrietig, want een week lang voelde we Lucia als een deel van ons. Als we op een dag een tweede baby krijgen, hopen we echt de deur te openen en Lucia te zien. De beste wensen van baby Raya, mama Eleonora, papa Nikolay en oma Rossy.

    "

    "Ik heb het zeer goed getroffen met onze kraamverzorgsters Sabrina en Esmeralda"
    juli 2021

    "Ben blij dat ik voor kraamzorg van Handle with Care Geboortezorg heb gekozen. Ze geven jou en je kind veel aandacht.
    Ik heb het zeer goed getroffen met onze kraamverzorgsters Sabrina en Esmeralda. Ze hebben mij en Noah goed geholpen, van de lichte huishoudelijke taken tot aan goed advies voor mij en mijn zoontje. Ze waren super vrolijk, ze brachten elke dag een positieve sfeer mee en ik heb echt heel veel geleerd van Sabrina. Mocht ik in de toekomst een 2e wonder mogen krijgen, dan ga ik zeker weer voor kraamzorg van Handle with Care en het liefst natuurlijk weer met Sabrina of Esmeralda.
    Ik ga ze ontzettend missen.
    Veel liefs,
    Amanda
    "

    "Super Kraamweek gehad!"
    juni 2021

    "Super Kraamweek gehad met dank aan Ilona! We zijn heel erg tevreden over de hulp die we van Ilona gekregen hebben. Met name haar pro-actieve aanpak in het huishouden maar ook de zorg voor onze oudere dochter waren we erg blij mee. Daarnaast dacht ze heel erg mee vanuit onze situatie zonder een standaard aanpak aan te raden. Ook was het vanaf het begin duidelijk dat Ilona weet waar ze het over heeft en kon ze moeder en vader goed adviseren. Heel erg fijn."

    "We missen haar allemaal heel erg!"
    juni 2021

    "Ik heb hele mooi week gehad met Marina. Ze was erg aardig, ik kan me niet voorstellen hoe mijn eerste week zou zijn geweest.We missen haar allemaal heel erg!"

    "Ze is zeer kundig en werkt op een fijne, rustige manier"
    juni 2021

    "
    Eenmaal thuis na een keizersnede kwam kraamzorg Farah ons helpen. Dit is ons ontzettend goed bevallen en tot heel grote steun en hulp geweest.
    Farah heeft veel werk verricht en ons veel geleerd en geholpen met onze eerste baby. Dit deed ze op een heel prettige, vriendelijke, goed aanvoelende manier. Ze is zeer kundig en werkt op een fijne, rustige manier. Zowel voor ons als voor onze baby. Dank je wel voor deze ondersteuning en het geven van vertrouwen aan ons dat we nu als kersverse ouders zelf verder kunnen.
    "

    "Ik ga haar oprecht missen"
    mei 2021

    "Ik wilde even laten weten dat Paula de allerbeste is!! Ik heb in het weekend iemand anders gehad en vanaf maandag Paula. Zo wat een positiviteit, goede energie, gezellige en een hardwerkende kraamverzorgster is Paula zeg. Ik denk echt dat zij 1 van jullie toppers is. Ze heeft mij zo goed geholpen en over echt van alles goed geinformeerd. Ze gaf me hoop en vertrouwen wanneer ik angstig werd over borstvoeding. Ze weet er veel van af en dat gaf mij ook goed vertrouwen. Het voelde echt warm om haar bij ons te hebben. Het voelde als een soort familie. Het is vandaag haar laatste dag bij ons en Ik ga haar oprecht missen!🙂👍 ik ben niet zo van het geven van recessies of feedback, maar ik wilde echt even laten weten dat Paula voor mij de allerbeste keuze is geweest🥰"

    "Bedankt Farah, voor de fijne kraamzorg ervaring!"
    april 2021

    "We kijken positief terug op deze periode, hulp bij de verzorging van ons zoontje, de verzorging van mezelf en hulp bij huishoudelijke taken. Alsook de vele adviezen, nuttige tips en de fijne babbels! Groeten uit Hulst-Zeeland"

    Handle with Care biedt meer dan alleen het noodzakelijke.

    Krijg je een veilig en fijn gevoel bij Handle with Care? Meld je dan aan voor een intake én welkomstcadeau!