Ervaringen

Lees de ervaringen van ouders die u voorgingen bij Handle with Care Geboortezorg

Ervaringen

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9!

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, gif, jpeg, Max. bestandsgrootte: 2 MB.

    "Ik heb het zeer goed getroffen met onze kraamverzorgsters Sabrina en Esmeralda"
    juli 2021

    "Ben blij dat ik voor kraamzorg van Handle with Care Geboortezorg heb gekozen. Ze geven jou en je kind veel aandacht.
    Ik heb het zeer goed getroffen met onze kraamverzorgsters Sabrina en Esmeralda. Ze hebben mij en Noah goed geholpen, van de lichte huishoudelijke taken tot aan goed advies voor mij en mijn zoontje. Ze waren super vrolijk, ze brachten elke dag een positieve sfeer mee en ik heb echt heel veel geleerd van Sabrina. Mocht ik in de toekomst een 2e wonder mogen krijgen, dan ga ik zeker weer voor kraamzorg van Handle with Care en het liefst natuurlijk weer met Sabrina of Esmeralda.
    Ik ga ze ontzettend missen.
    Veel liefs,
    Amanda
    "

    "Super Kraamweek gehad!"
    juni 2021

    "Super Kraamweek gehad met dank aan Ilona! We zijn heel erg tevreden over de hulp die we van Ilona gekregen hebben. Met name haar pro-actieve aanpak in het huishouden maar ook de zorg voor onze oudere dochter waren we erg blij mee. Daarnaast dacht ze heel erg mee vanuit onze situatie zonder een standaard aanpak aan te raden. Ook was het vanaf het begin duidelijk dat Ilona weet waar ze het over heeft en kon ze moeder en vader goed adviseren. Heel erg fijn."

    "We missen haar allemaal heel erg!"
    juni 2021

    "Ik heb hele mooi week gehad met Marina. Ze was erg aardig, ik kan me niet voorstellen hoe mijn eerste week zou zijn geweest.We missen haar allemaal heel erg!"

    "Ze is zeer kundig en werkt op een fijne, rustige manier"
    juni 2021

    "
    Eenmaal thuis na een keizersnede kwam kraamzorg Farah ons helpen. Dit is ons ontzettend goed bevallen en tot heel grote steun en hulp geweest.
    Farah heeft veel werk verricht en ons veel geleerd en geholpen met onze eerste baby. Dit deed ze op een heel prettige, vriendelijke, goed aanvoelende manier. Ze is zeer kundig en werkt op een fijne, rustige manier. Zowel voor ons als voor onze baby. Dank je wel voor deze ondersteuning en het geven van vertrouwen aan ons dat we nu als kersverse ouders zelf verder kunnen.
    "

    "Ik ga haar oprecht missen"
    mei 2021

    "Ik wilde even laten weten dat Paula de allerbeste is!! Ik heb in het weekend iemand anders gehad en vanaf maandag Paula. Zo wat een positiviteit, goede energie, gezellige en een hardwerkende kraamverzorgster is Paula zeg. Ik denk echt dat zij 1 van jullie toppers is. Ze heeft mij zo goed geholpen en over echt van alles goed geinformeerd. Ze gaf me hoop en vertrouwen wanneer ik angstig werd over borstvoeding. Ze weet er veel van af en dat gaf mij ook goed vertrouwen. Het voelde echt warm om haar bij ons te hebben. Het voelde als een soort familie. Het is vandaag haar laatste dag bij ons en Ik ga haar oprecht missen!🙂👍 ik ben niet zo van het geven van recessies of feedback, maar ik wilde echt even laten weten dat Paula voor mij de allerbeste keuze is geweest🥰"

    "Bedankt Farah, voor de fijne kraamzorg ervaring!"
    april 2021

    "We kijken positief terug op deze periode, hulp bij de verzorging van ons zoontje, de verzorging van mezelf en hulp bij huishoudelijke taken. Alsook de vele adviezen, nuttige tips en de fijne babbels! Groeten uit Hulst-Zeeland"

    "From Farah to Farah"
    februari 2021

    "
    Thank you for all your help and advises to grow up our healthy beautiful Farah! Days with Farah where full of good advises and knowledge to take care of our litlle Farah.
    We are verry satisfied with this special en beautiful experience ❤️
    Best wishes Haroen, Silvia en Farah
    "

    "Wij gaan haar oprecht missen.  "
    februari 2021

    "We wisten niet wat wij konden verwachten van een kraamverzorgster. Maar dat wij zo een bijzondere week samen zouden delen, hadden wij niet zien aankomen. Het is een belangrijke week, een intieme week, de basis en het begin. De kraamverzorgster Mala had antwoord op al mijn vragen, wist mij goed te helpen met borstvoeding geven, voelde aan wat ik nodig had en bracht liefdevolle energie in huis. Wij gaan haar oprecht missen."

    "Wat hebben wij een fijne kraamweek gehad met Céline."
    december 2020

    "Wat hebben wij een fijne kraamweek gehad met Céline. Vanaf het moment dat zij bij ons in huis kwam was er een klik, met ons en met onze dochter Aline. Na een gebroken nacht verzuchtte mijn man naast mij in bed 'gelukkig, over een uur is Céline er weer.' Na 4 dagen ben ik opgenomen in het ziekenhuis, maar zelfs toen bleef ze betrokken en toen ik weer naar huis mocht was Céline er om ons op te vangen. We konden met onze vragen bij haar terecht, ze hielp ons super liefdevol met Aline verzorgen en we hebben samen ontzettend veel gelachen."

    "Een ontspannen kraamweek"
    november 2020

    "
    Onze kraamweek na een thuisbevalling is heel ontspannen en soepel verlopen, mede door de aanwezigheid van Céline. Céline is adequaat en doortastend, goed georganiseerd, lief en gezellig, zowel voor ons als ouders als voor onze vier jaar oude dochter.
    Bij een dreigende borstontsteking nam ze direct contact op met een Lactatiekundige, er zijn nog nooit zoveel wassen gedraaid en de gemaakte prei schotel was top!
    "

    Handle with Care biedt meer dan alleen het noodzakelijke.

    Krijg je een veilig en fijn gevoel bij Handle with Care? Meld je dan aan voor een intake én welkomstcadeau!