Ervaringen

Lees de ervaringen van ouders die u voorgingen bij Handle with Care Geboortezorg

Ervaringen

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9!

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, gif, jpeg.

"From Farah to Farah"
februari 2021

"
Thank you for all your help and advises to grow up our healthy beautiful Farah! Days with Farah where full of good advises and knowledge to take care of our litlle Farah.
We are verry satisfied with this special en beautiful experience ❤️
Best wishes Haroen, Silvia en Farah
"

"Wij gaan haar oprecht missen.  "
februari 2021

"We wisten niet wat wij konden verwachten van een kraamverzorgster. Maar dat wij zo een bijzondere week samen zouden delen, hadden wij niet zien aankomen. Het is een belangrijke week, een intieme week, de basis en het begin. De kraamverzorgster Mala had antwoord op al mijn vragen, wist mij goed te helpen met borstvoeding geven, voelde aan wat ik nodig had en bracht liefdevolle energie in huis. Wij gaan haar oprecht missen."

"Wat hebben wij een fijne kraamweek gehad met Céline."
december 2020

"Wat hebben wij een fijne kraamweek gehad met Céline. Vanaf het moment dat zij bij ons in huis kwam was er een klik, met ons en met onze dochter Aline. Na een gebroken nacht verzuchtte mijn man naast mij in bed 'gelukkig, over een uur is Céline er weer.' Na 4 dagen ben ik opgenomen in het ziekenhuis, maar zelfs toen bleef ze betrokken en toen ik weer naar huis mocht was Céline er om ons op te vangen. We konden met onze vragen bij haar terecht, ze hielp ons super liefdevol met Aline verzorgen en we hebben samen ontzettend veel gelachen."

"Een ontspannen kraamweek"
november 2020

"
Onze kraamweek na een thuisbevalling is heel ontspannen en soepel verlopen, mede door de aanwezigheid van Céline. Céline is adequaat en doortastend, goed georganiseerd, lief en gezellig, zowel voor ons als ouders als voor onze vier jaar oude dochter.
Bij een dreigende borstontsteking nam ze direct contact op met een Lactatiekundige, er zijn nog nooit zoveel wassen gedraaid en de gemaakte prei schotel was top!
"

"Great care from Tessa and Jennifer!"
november 2020

""Een prettige ervaring!""
november 2020

"We zijn zeer fijn geholpen door Francis en hebben veel van haar geleerd!"

"Het was voor iedereen dus dubbel genieten!"
november 2020

"U bent echt een top kraamverzorgster. Bedankt namens Isabella, Denzel en Rivano"
september 2020

"Op 1 maart 2019 ben ik bevallen van een gezonde, prachtige zoon toen ik naar huis moest was ik enorm bang omdat ik niet veel kon en ik had niet veel verstand van baby’s en mijn partner ook niet. Alles was nieuw en spannend voor ons! Gelukkig hadden wij hulp gekregen van deze super lieve en begripvolle vrouw die ons in 1 week de tijd heel veel heeft geleerd dank u wel Francis."

"Het gezin kijkt met volle tevredenheid terug op de kraamweek. "
oktober 2020

"Zo heerlijk hoe Simone zorg en gezinsmanagement biedt. Zo kunnen we als gezin weer verder!"

"Het was zo fijn dat we Sabrina als kraamhulp hadden."
augustus 2020

"Ze heeft ons zo goed geholpen en gesteund in de keuzes die we moesten maken. Ze is echt aan te bevelen! We zijn blij dat ze onze kleine man kan zien opgroeien en dat ik altijd bij haar terecht kan als er iets is!"

Handle with Care biedt meer dan alleen het noodzakelijke.

Krijg je een veilig en fijn gevoel bij Handle with Care? Meld je dan aan voor een intake én welkomstcadeau!