Wie zijn wij?

Verwacht ervaring, deskundigheid en heel veel liefde van Handle with Care!

Wie zijn wij?

Net dat beetje extra

Handle with Care Geboortezorg begrijpt hoe bijzonder de eerste dagen van een kind zijn en hoe belangrijk het is dat ouders hierbij op een professionele, maar toch ook persoonlijke manier ondersteund worden. Daarom geven wij graag net dat beetje extra. We bespreken de wensen van het gezin, zodat wij een passende kraamverzorgende aan je kunnen koppelen. Op die manier zorgen we dat we ouders en hun pasgeboren kind zo goed mogelijk kunnen helpen bij de eerste stapjes van een nieuw leven.

Waarom kiezen voor Handle with Care Geboortezorg?

Bij Handle with Care Geboortezorg onderscheiden we ons door meer dan alleen het noodzakelijke te bieden tijdens de kraamperiode. Gedurende deze bijzondere en belangrijke periode kun je het volgende van ons verwachten:

  •  Betrokken en liefdevolle kraamverzorgenden
  •  Onze kraamverzorgenden hebben jarenlange ervaring en expertise die verder     gaan dan kraamzorg alleen.
  •  We bieden eventuele ondersteuning bij het opstellen van een geboorteplan.
  •  We ondersteunen en begeleiden je tijdens de borstvoedingsperiode.
  •  We geven Kraamzorg op maat, waarbij jouw wensen leidend zijn.
  •  Onze kraamverzorgenden hebben liefde voor het vak.
  •  Handle with Care heeft contracten met álle zorgverzekeraars.
  • Onze kraamverzorgenden worden goed opgeleid door HWC Opleidingen.

Wilt u meer weten? Kom dan langs in een van onze vestigingen voor een vrijblijvend gesprek of bel ons via 085-022 0231.

Wat gezinnen over ons vertellen:

Wij gaan haar oprecht missen

“We wisten niet wat wij konden verwachten van een kraamverzorgster. Maar dat wij zo een bijzondere week samen zouden delen, hadden wij niet zien aankomen. Het is een belangrijke week, een intieme week, de basis en het begin. De Handle with Care Geboortezorg kraamverzorgster Mala had antwoord op al mijn vragen, wist mij goed te helpen met borstvoeding geven, voelde aan wat ik nodig had en bracht liefdevolle energie in huis. Wij gaan haar oprecht missen.”

Wat hebben wij een fijne kraamweek gehad

“Wat hebben wij een fijne kraamweek gehad met Céline. Vanaf het moment dat zij bij ons in huis kwam was er een klik, met ons en met onze dochter Aline. Na een gebroken nacht verzuchtte mijn man naast mij in bed ‘gelukkig, over een uur is Céline er weer.’ Na 4 dagen ben ik opgenomen in het ziekenhuis, maar zelfs toen bleef ze betrokken en toen ik weer naar huis mocht was Céline er om ons op te vangen.

Een top kraamverzorgster!

“Op 1 maart 2019 ben ik bevallen van een gezonde, prachtige zoon toen ik naar huis moest was ik enorm bang omdat ik niet veel kon en ik had niet veel verstand van baby’s en mijn partner ook niet. Alles was nieuw en spannend voor ons! Gelukkig hadden wij hulp gekregen van deze super lieve en begripvolle vrouw die ons in 1 week de tijd heel veel heeft geleerd dank u wel Francis.”

Onze missie

We ontwikkelen een zorgaanbod op maat, dat aansluit bij de beleving van de cliënt. Onze kernwaarden zijn: persoonlijke betrokkenheid, de cliënt staat centraal en laagdrempeligheid.  

De vraag van de cliënt is ons uitgangspunt voor het professioneel handelen en is de leidraad in het verlenen van de zorg. Begrip voor de normen, waarden en culturele achtergrond is voor ons een vanzelfsprekendheid. Handle with Care Geboortezorg wil kwalitatief goede zorg bieden op het juiste moment en op de juiste plek.

Onze visie

We zijn een betrouwbare en klantvriendelijke zorg- en dienstverlener. De ondernemings-principes van de organisatie zijn: klantgericht, integer en maatschappelijk betrokken. Wij richten ons vanuit onze maatschappelijke verantwoordelijkheid op het leveren van zorg- en dienstverlening aan cliënten in alle fasen van de geboortezorg, in hun directe woon- en leefomgeving.  

De organisatie heeft zich gespecialiseerd in het verlenen van kraamzorg aan de kwetsbare zwangere, het geven van opleidingen en het verlenen van coaching en begeleiding.

Diana Bakker–de Koning – Directeur zorg

Na diverse functies in de (kraam)zorg te hebben vervuld, ging het bij mij eind 2014 enorm kriebelen om mijn eigen kraamzorgbureau te starten. Door ervaring wist ik hoe ik het vooral anders wilde doen, t.o.v. cliënten en ook t.o.v. de kraamverzorgenden die uiteindelijk het werk moeten verrichten.

Begin 2015 waagde ik samen met mijn man Paul de sprong in het diepe. Met een klein clubje gelijkgestemden hebben we onze schouders eronder gezet en hebben we in een paar jaar een mooie groei doorgemaakt, waarbij we al heel veel kraamvrouwen een onvergetelijke kraamweek hebben kunnen laten ervaren.

Ik ben altijd bezig met weer nieuwe ideeën om ons mooie bedrijf verder te laten ontwikkelen, waarbij op dit moment onze Opleidingen tak mijn grootste aandacht heeft.

Zelf ben ik moeder van een dochter en zoon, die allebei ook alweer 2 kinderen hebben, wat mij een zeer bevoorrechtte oma maakt, en tevens heb ik drie bonus zoons. Onze kinderen leveren ook in meer of mindere mate een bijdrage aan het succes van ons bedrijf, wat het ook een echt familiebedrijf maakt. Ook voor onze medewerkers proberen we dit familiebedrijf te zijn.

Ook u wens ik een onvergetelijke kraamweek en een vliegende start voor u, uw kleine wonder en uw hele gezin!

Paul Bakker – Algemeen directeur

Samen met mijn vrouw Diana heb ik in 2015 Handle with Care Geboortezorg opgericht. Diana had al veel ervaring in de kraamzorg bij verschillende organisaties en kreeg steeds meer het idee dat het ook anders en vooral beter kon.

Door haar enthousiasme werd ik ook warm gemaakt en kregen we steeds meer het idee dat we de droom waar konden maken: een kraambureau te runnen naar ons idee en normen en waarden, dat zowel voor kraamverzorgenden als cliënten zou voelen als een warm bad.

Al snel bleek dat er meer bij kwam kijken dan alleen kennis van de kraamzorg. Vooral contracten bij zorgverzekeraars bemachtigen en de daarvoor benodigde kwaliteitscertificaten, zorgden voor de nodige lange werkdagen en -avonden. Met de hulp van de nodige lieve mensen is het uiteindelijk gelukt en hebben we inmiddels bij alle zorgverzekeraars een contract.

Om de financiële risico’s te beperken heb ik tot 2019 mijn vaste baan in de ICT aangehouden en heeft Diana de kar voornamelijk getrokken. Door de groei die we hebben doorgemaakt, heb ik eind 2018 besloten dat het tijd was om de overstap naar Handle with Care begin 2019 te gaan maken en 100% mijn aandacht aan ons bedrijf te gaan besteden. Op deze manier probeer ook ik bij te dragen aan de onvergetelijke kraamweek die u verdient.

Handle with Care biedt meer dan alleen het noodzakelijke.

Krijg je een veilig en fijn gevoel bij Handle with Care? Meld je dan aan voor een intake én welkomstcadeau!