Welkomstcadeaus

Kies je voor kraamzorg van Handle with Care? Dan verwelkomen we je met 1 van onze welkomstcadeaus! Je kunt kiezen uit alle onderstaande cadeaus

Welkomstcadeaus

Flowerbox van Kames Bloemen

Wauw! Wie wordt er nou niet blij van heerlijke verse bloemen? Je kunt bij het inschrijven voor kraamzorg bij Handle with Care nu kiezen voor een girl- of boybox van Kames Bloemen. Direct na je bevalling verblijd worden met deze kleurrijke verschijning! Een heerlijk kraamcadeau.

Fruitkistje van Fruitzaam

Na de bevalling is een gezonde start enorm belangrijk. Wanneer je je aanmeldt voor kraamzorg bij Handle with Care Geboortezorg kun je kiezen voor de luxe fruitbox van Fruitzaam. Vol met heerlijke verse producten!

Welkomstcadeau kraamzorg

Cadeaumandje van Very Important Baby 

In dit feestelijke cadeau zit van alles voor je baby. De commodemandjes van Very Important Baby zijn ideaal voor het opbergen van verzorgingsspullen voor de kleine, zo heb je alle benodigdheden meteen bij de hand. De mandjes zijn niet alleen handig, maar zien er ook heel leuk uit. Je kunt kiezen uit: roze, blauw, neutraal (foto), het Rotterdammertje en het Brabandertje. (Cadeau kan soms iets anders zijn dan op deze foto).

Verwenpakket voor mama van We Love The Planet

Een heerlijk kraamcadeau die speciaal door ons is samengesteld. Om lekker zelf van te genieten. In dit verwenpakket vind je een handcrème, handzeep, Golden Glow deodorant en Golden Glow lip balm van We Love The Planet. Ook komt het cadeau in een mooie stijlvolle box die je zeker kunt bewaren!

Verrassingspakket

Word je liever verrast? Kies dan voor ons verrassingspakket! Ons spannendste kraamcadeau, je weet immers niet precies wat er in zit. We zullen je een kleine hint geven: dit pakket zal je helpen bij een goede start voor je baby.

Wie durft?

Handle with Care biedt meer dan alleen het noodzakelijke.

Krijg je een veilig en fijn gevoel bij Handle with Care? Meld je dan aan voor een intake én welkomstcadeau!