Samenwerkingen

Bekijk met wie Handle with Care Geboortezorg samenwerkt

Samenwerkingen

Handle with Care Geboortezorg werkt samen met verschillende kraamzorg partners. Daar zijn wij erg trots op. Hieronder vind je het overzicht van onze samenwerkingen. Zelf een samenwerking aangaan met Handle with Care? Neem dan contact met ons op.

Family Love

Met meer dan 11 jaar ervaring zet Family Love zich met 100% liefde in om ieder gezin te voorzien van de gewenste en meest betrouwbare zorg. Het gehele gezin staat bij Family Love Centraal.

Diane’s Kraamzorg

Vanaf 2008 werkt Diane met veel passie en enthousiasme in de kraamzorg.
Voordat ze de kraamzorg in ging, werkte ze in de thuiszorg en het verzorgingshuis.

Hetty Kraamt

Haar werk als kraamverzorgende is haar roeping; haar passie! Ze besefte dat ze aanwezig mag zijn op één van de belangrijkste momenten in iemands leven; het krijgen van een kind! Hoe bijzonder is dat!

Bevalcentrum West

Bevalcentrum West (BCW) in Amsterdam biedt in een huiselijke omgeving een alternatief voor de poliklinische bevalling, voor iedereen die niet thuis kan of wil bevallen. De kamers zijn zo ingericht dat je je snel op je gemak zult voelen. In een persoonlijke sfeer kun je hier met je eigen verloskundige bevallen. Zij wordt daarbij geassisteerd door een kraamverzorgende van Handle with Care of Bevalcentrum West.

Kraamverdieping

Zelfstandig kraamverzorgster Conny Markgraaf heeft jarenlange ervaring in de kraamzorg. Op haar 18e is ze begonnen en de laatste jaren heeft ze zich steeds meer verdiept in de zorg voor baby’s. In 2013 publiceerde ze haar boek ‘Ik ben er… Wat nu?’ Een boek vol ervaringen en tools. Ze is nu geruime tijd kraamzorg partner van HWC Geboortezorg.

Cura Kraamzorg

Eigenaresse Astrid Harting is sinds 1986 werkzaam in de kraamzorg. Naast haar ervaring als kraamverzorgende is ze werkzaam geweest op een kraam- en verlosfafdeling en in een geboortekliniek. Ze biedt ondersteuning tijdens en na de geboorte, in praktische zin maar ook voor vragen.

Kraamzorg Carolyn

Carolyn vindt het als kraamverzorgende geweldig om kersverse ouders vanuit hun onzekerheid met zo’n nieuw mensje in de kraamweek te mogen begeleiden en te coachen tot jonge ouders met voldoende kennis en vertrouwen in zichzelf, in elkaar en in hun nieuwe kindje om het daarna zelf te gaan doen.

Wanneer je kiest voor een poliklinische bevalling in onderstaande ziekenhuizen, dan mag onze kraamverzorgde partus assistentie verlenen tijdens je bevalling. 

Handle with Care biedt meer dan alleen het noodzakelijke.

Krijg je een veilig en fijn gevoel bij Handle with Care? Meld je dan aan voor een intake én welkomstcadeau!