Masterclass Vaders

Masterclass Vaders

Gratis Masterclass – Wat je als aanstaande vader moet weten

Ben jij een aanstaande vader? Wil je weten hoe jij jouw rol tijdens de zwangerschap, de bevalling en in de eerste periode daarna kunt verstevigen? Wil je weten wat je allemaal te wachten staat en wat er van jou gevraagd wordt? Wil je met andere aanstaande vaders in gesprek om te horen hoe zij hierin de zaken aanpakken en welke vragen ze hebben?

In de gratis online masterclass ‘Wat je als aanstaande vader moet weten’ op 8 juni a.s. komt dit allemaal aan bod. Deze masterclass wordt gegeven door Robin van Tilburg en Patrick Timmermans. Robin is oprichter van het online platform ‘VADER Magazine’ en schrijver van het boek ‘Kickstart je Vaderschap’. Patrick is vadercoach en oprichter van het ‘Vadercafé’. Voor deze masterclass bundelen zij hun krachten om aanstaande vaders de beste start van hun vaderschap te geven.

Deze masterclass bestaat uit twee delen. Het eerste deel is informatief en behandelt thema’s als de rol van jou als aanstaande vader, het belang van jouw betrokkenheid op de relatie met je partner en jullie kindje, het vaderschapsverlof, en een stukje verwachtingsmanagement voor de komende periode t/m de kraamtijd. In het tweede deel gaan we met elkaar in gesprek over de vragen die er zijn, en wisselen we als vaders ervaringen met elkaar uit.

De masterclass ‘Wat je als aanstaande vader moet weten’ is op 8 juni om 20u00 en duurt maximaal 90 minuten. Deelname is gratis en alleen voor aanstaande vaders. Na aanmelding krijg je op de dag zelf een mail met praktische info. Meld je aan door te mailen naar: patrick@vadervisie.nl

Handle with Care biedt meer dan alleen het noodzakelijke.

Krijg je een veilig en fijn gevoel bij Handle with Care? Meld je dan aan voor een intake én welkomstcadeau!