Ervaringen

Lees de ervaringen en reviews van ouders die u voorgingen bij Handle with Care Geboortezorg

Ervaringen

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9!

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, gif, jpeg, Max. bestandsgrootte: 2 MB.

    "lief, zorgzaam en vooral gezellig!"
    juli 2022

    "
    Top kraamweek gehad mede dankzij Sabrina, lief, zorgzaam en vooral gezellig!
    Sabrina bewaakte de gezondheid van de baby en moeder goed, stemde de zorg goed af. Gaf daarnaast goede adviezen en super goede begeleiding.
    Ze heeft veel kennis en passie voor haar werk en heb veel geleerd van haar. Jammer dat het zo kort duurde 🙂
    Nogmaals ontzettend bedankt Sabrina voor deze fijne kraamperiode!
    We bevelen deze lieve, zorgzame kraamverzorgster Sabrina zeker iedereen aan!
    "

    "Ook onze oudste zoon kwam qua aandacht niets te kort"
    juli 2022

    "
    Fijne kraamweek gehad dankzij Debbie. Gezellige dame met een vlotte babbel en die de situatie goed kan inschatten. Ook onze oudste zoon kwam qua aandacht niets te kort.
    Qua organisatie verliep alles vrij soepel, vragen werden per e-mail snel beantwoord en het welkomstcadeau (flowerbox) werd mooi en netjes bezorgt
    "

    "met een tweede kindje komen we graag bij jullie terug!"
    juli 2022

    "
    Vorige week hebben we met 2 kraamverzorgsters een topweek gehad! We starten de week met Melissa, wat een perfecte match was. Helaas werd zij ziek, kregen we een vervangster waarmee we in mindere mate matchte maar wat werd dit TOP opgelost door het kraambureau! Hierna hebben wij de de laatste helft van onze kraamweek mogen genieten van de zorg van Carla.
    Daarnaast hadden wij het genoegen om jullie geweldige leerling Babbe haar eerste ervaring in de kraamzorg te mogen leveren. Wat hebben jullie goud in handen met deze leerling!
    We kijken terug op een hele fijne week en mochten we gezegend zijn met een tweede kindje komen we graag bij jullie terug!
    "

    "Een hele leuke, fijne en leerzame week!"
    februari 2022

    "
    Nadat ik (rechts) twee keer heb mogen genieten van de zorgen van Carla (links) als kraamvrouw bij mijn twee mannen, mocht ik nu van Carla leren deze week. Dat is wel extra bijzonder! Dat mocht ik doen bij de kleine lieve Javey.
    Het was een hele leuke, fijne en leerzame week!
    "

    "Dankjewel dames!"
    februari 2022

    "Farah en Nicole waren ongelooflijk behulpzaam! Ze waren aardig maar ook "no-nonsense", waardoor we ons snel veilig voelden en goed voor onze dochter kunnen zorgen. Dankjewel dames"

    "Ze werkt met haar hart en haar hart is groot"
    augustus 2021

    "

    We hebben een heerlijke week gehad met Lucia. Ze heeft ons veel geholpen, niet alleen met schoonmaken en strijken en dingen die ze voor het huis deed (deze dingen waren ook geweldig), maar ze hielp ons ook met het beste advies en de beste zorg voor onze kleine baby Raya. Lucia is zo aardig en attent. Ze werkt met haar hart en haar hart is groot. Toen de laatste dag kwam, was onze familie verdrietig, want een week lang voelde we Lucia als een deel van ons. Als we op een dag een tweede baby krijgen, hopen we echt de deur te openen en Lucia te zien. De beste wensen van baby Raya, mama Eleonora, papa Nikolay en oma Rossy.

    "

    "Ik heb het zeer goed getroffen met onze kraamverzorgsters Sabrina en Esmeralda"
    juli 2021

    "Ben blij dat ik voor kraamzorg van Handle with Care Geboortezorg heb gekozen. Ze geven jou en je kind veel aandacht.
    Ik heb het zeer goed getroffen met onze kraamverzorgsters Sabrina en Esmeralda. Ze hebben mij en Noah goed geholpen, van de lichte huishoudelijke taken tot aan goed advies voor mij en mijn zoontje. Ze waren super vrolijk, ze brachten elke dag een positieve sfeer mee en ik heb echt heel veel geleerd van Sabrina. Mocht ik in de toekomst een 2e wonder mogen krijgen, dan ga ik zeker weer voor kraamzorg van Handle with Care en het liefst natuurlijk weer met Sabrina of Esmeralda.
    Ik ga ze ontzettend missen.
    Veel liefs,
    Amanda
    "

    "Super Kraamweek gehad!"
    juni 2021

    "Super Kraamweek gehad met dank aan Ilona! We zijn heel erg tevreden over de hulp die we van Ilona gekregen hebben. Met name haar pro-actieve aanpak in het huishouden maar ook de zorg voor onze oudere dochter waren we erg blij mee. Daarnaast dacht ze heel erg mee vanuit onze situatie zonder een standaard aanpak aan te raden. Ook was het vanaf het begin duidelijk dat Ilona weet waar ze het over heeft en kon ze moeder en vader goed adviseren. Heel erg fijn."

    "We missen haar allemaal heel erg!"
    juni 2021

    "Ik heb hele mooi week gehad met Marina. Ze was erg aardig, ik kan me niet voorstellen hoe mijn eerste week zou zijn geweest.We missen haar allemaal heel erg!"

    "Ze is zeer kundig en werkt op een fijne, rustige manier"
    juni 2021

    "
    Eenmaal thuis na een keizersnede kwam kraamzorg Farah ons helpen. Dit is ons ontzettend goed bevallen en tot heel grote steun en hulp geweest.
    Farah heeft veel werk verricht en ons veel geleerd en geholpen met onze eerste baby. Dit deed ze op een heel prettige, vriendelijke, goed aanvoelende manier. Ze is zeer kundig en werkt op een fijne, rustige manier. Zowel voor ons als voor onze baby. Dank je wel voor deze ondersteuning en het geven van vertrouwen aan ons dat we nu als kersverse ouders zelf verder kunnen.
    "

    Handle with Care biedt meer dan alleen het noodzakelijke.

    Krijg je een veilig en fijn gevoel bij Handle with Care? Meld je dan aan voor een intake én welkomstcadeau!