Ronald McDonald Huis - Handle with care
15952
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15952,page-child,parent-pageid-15901,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

Ronald McDonald Huis

KRAAMZORG IN HET RONALD MCDONALD HUIS

Een kus, een knuffel, een paar lieve woordjes voor het slapen gaan. Ze zijn voor ieder kind belangrijk en zeker voor een kind dat wekenlang in een ziekenhuis ligt en wil dat papa, mama en broertje of zusje in de buurt zijn. Kraamzorg is daarbij ook onmisbaar. Speciaal daarom heeft Handle With Care Geboortezorg een goede samenwerking met de Ronald McDonald Huizen in Nederland. Wij hebben een vast team die deze ouders ondersteunen gedurende de kraamtijd.

Bel onze gratis kraamlijn voor meer informatie: 0800 444 8 444

HWC-geboortezorg_10
HWC-geboortezorg_09

Is je kindje opgenomen in het ziekenhuis en verblijf je in het Ronald McDonald Huis? Dan kun je per direct kraamzorg bij ons aanvragen, ook als je staat ingeschreven bij een ander kraamzorgbureau. Wij hebben een speciaal opgeleid team van kraamverzorgenden die jou en je gezin direct kan opvangen. Dit team werkt nauw samen met het Ronald McDonald Huis.

 

Wil je liever eerst contact met een zorgconsulente?
Neem dan contact op met Francis Lelyveld. Zij zal de kraamzorg direct voor je regelen! Telefoonnummer: 0683859520

 

Onze kraamzorg in het Ronald McDonald Huis wordt ook door jouw zorgverzekeraar vergoed!