Wat je als nieuwe vader moet weten

Op dinsdag 25 januari 2022 komt dit aan bod tijdens een Instagram Live

Wat je als nieuwe vader moet weten

Instagram Live – Wat je als nieuwe vader moet weten

Ben jij een aanstaande vader? Of net vader geworden? Wil je weten hoe jij jouw rol tijdens de zwangerschap, de bevalling en in de eerste periode daarna kunt verstevigen? Wil je weten wat je allemaal te wachten staat en wat er van jou gevraagd wordt?

Op dinsdag 25 januari 2022 komt dit aan bod tijdens de Instagram Live ‘Wat je als nieuwe vader moet weten’. Vadercoach en oprichter van het Vadercafé, Patrick Timmermans, neemt je mee in de wondere wereld van het aanstaande en kersverse vaderschap. 

Thema’s die behandelt worden zijn de rol van jou als aanstaande vader, het belang van jouw betrokkenheid op de relatie met je partner en jullie kindje, het vaderschapsverlof, en een stukje verwachtingsmanagement voor de periode van de eerste 1000 dagen (vanaf de conceptie).

De Instagram Live ‘Wat je als nieuwe vader moet weten’ is op 25 januari 2022 om 20u00 en duurt maximaal 45 minuten. Deelname is gratis. Wil je een reminder krijgen op de dag zelf, en na afloop een samenvatting via de mail? Meld je dan hier aan.

Handle with Care biedt meer dan alleen het noodzakelijke.

Krijg je een veilig en fijn gevoel bij Handle with Care? Meld je dan aan voor een intake én welkomstcadeau!