Leerling kraamverzorgende - Handle with care
16497
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16497,page-child,parent-pageid-15790,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

Leerling kraamverzorgende

Altijd al in de kraamzorg willen werken? Dan is dit jouw kans!

Handle With Care Geboortezorg levert kraamzorg in de regio’s Zuid-Holland, Utrecht, Amsterdam en omstreken. We zijn als jong en groeiend bedrijf op zoek naar enthousiaste kraamverzorgenden in spé met passie voor het vak.

Wij vinden het belangrijk om te investeren in de toekomst en de kwaliteit van de kraamzorg. Voor mensen met passie voor de kraamzorg met of zonder zorgachtergrond bieden wij een leer/werk traject aan.

Ben jij die leuke kraamverzorgende in spé en wil je je laten opleiden of omscholen tot kraamverzorgende? Aarzel dan niet! Wij hebben enkele vacatures voor:

 

Leerling kraamverzorgende

Wij bieden een leer/werktraject voor de branche erkende opleiding tot Kraamverzorgende. Hierbij combineer je leren met betaald werken. Je krijgt van ons een leerarbeidsovereenkomst. Je volgt het theoretische gedeelte van de opleiding bij het Regionaal Opleiding Centrum (ROC) Of bij het Zadkine college. De praktijk ervaring zal je opdoen onder begeleiding van onze eigen gepassioneerde gediplomeerde kraamverzorgenden/werkbegeleiders en praktijkopleider.

Dit traject duurt 1 jaar. Als je je opleiding met goed gevolg afrond, bieden we je een arbeidsovereenkomst aan.

Instap voorwaarden

  • Minimaal 21 jaar
  • Diploma VMBO niveau 3 (kader, gemengd of theoretisch)
  • In het bezit van een rijbewijs

 

Wij bieden je een gezellig en enthousiast team van kraamverzorgenden, korte lijnen, scholingen, een gedegen inwerkprogramma en introductie in de organisatie. Het salaris is conform de CAO Kraamzorg.

 

 

Meer informatie of direct solliciteren?

Binnenkort hebben we een informatiebijeenkomst op onze locatie aan de Doesburgweg 2 te Gouda ( datum en tijd krijg je in de mail). 

​Aanmelden kan via info@hwcopleidingen.nl Ben je geïnteresseerd, stuur je CV en motivatiebrief per e-mail naar ons toe.

Neem voor meer informatie contact op met Francis Lelyveld, telefoon 06-83859520 .

15