Wie zijn wij?

Verwacht ervaring, deskundigheid en heel veel liefde van Handle with Care!

Wie zijn wij?

Net dat beetje extra

Handle with Care begrijpt hoe bijzonder de eerste dagen van een kind zijn en hoe belangrijk het is dat de ouders hierbij op een professionele, maar toch ook persoonlijke manier ondersteund worden. Daarom geven wij graag net dat beetje extra. We bespreken de wensen van het gezin, zodat wij een passende kraamverzorgende aan je kunnen koppelen. Op die manier zorgen we dat we ouders en hun pasgeboren kind zo goed mogelijk kunnen helpen bij de eerste stapjes van een nieuw leven.

Onze manier van kraamzorg verlenen

Bij Handle with Care onderscheiden we ons door meer dan alleen het noodzakelijke te bieden tijdens de kraamperiode. Gedurende deze bijzondere en belangrijke periode kun je het volgende van ons verwachten:

  •  Een betrokken kraamspecialist begeleidt je tijdens je hele kraamtijd.
  •  Onze kraamspecialisten hebben jarenlange ervaring en expertise die verder gaan dan kraamzorg alleen.
  •  We bieden eventuele ondersteuning bij het opstellen van een geboorteplan.
  •  We ondersteunen en begeleiden je tijdens de borstvoedingsperiode.
  •  We geven Kraamzorg op maat, waarbij jouw wensen leidend zijn.
  •  Onze kraamspecialisten hebben liefde voor het vak.
  • Handle with Care heeft contracten met álle zorgverzekeraars.

Wilt u meer weten? Kom dan langs in een van onze vestigingen voor een vrijblijvend gesprek of bel ons via 085-022 0231.

Diana Bakker–de Koning – Directeur zorg

Na diverse functies in de (kraam)zorg te hebben vervuld, ging het bij mij eind 2014 enorm kriebelen om mijn eigen kraamzorgbureau te starten. Door ervaring wist ik hoe ik het vooral anders wilde doen, t.o.v. cliënten en ook t.o.v. de kraamverzorgenden die uiteindelijk het werk moeten verrichten.

Begin 2015 waagde ik samen met mijn man Paul de sprong in het diepe. Met een klein clubje gelijkgestemden hebben we onze schouders eronder gezet en hebben we in een paar jaar een mooie groei doorgemaakt, waarbij we al heel veel kraamvrouwen een onvergetelijke kraamweek hebben kunnen laten ervaren.

Ik ben altijd bezig met weer nieuwe ideeën om ons mooie bedrijf verder te laten ontwikkelen, waarbij op dit moment onze Opleidingen tak mijn grootste aandacht heeft.

Zelf ben ik moeder van een dochter en zoon, die allebei ook alweer 2 kinderen hebben, wat mij een zeer bevoorrechtte oma maakt, en tevens heb ik drie bonus zoons. Onze kinderen leveren ook in meer of mindere mate een bijdrage aan het succes van ons bedrijf, wat het ook een echt familiebedrijf maakt. Ook voor onze medewerkers proberen we dit familiebedrijf te zijn.

Ook u wens ik een onvergetelijke kraamweek en een vliegende start voor u, uw kleine wonder en uw hele gezin!

Paul Bakker – Algemeen directeur

Samen met mijn vrouw Diana heb ik in 2015 Handle with Care Geboortezorg opgericht. Diana had al veel ervaring in de kraamzorg bij verschillende organisaties en kreeg steeds meer het idee dat het ook anders en vooral beter kon.

Door haar enthousiasme werd ik ook warm gemaakt en kregen we steeds meer het idee dat we de droom waar konden maken: een kraambureau te runnen naar ons idee en normen en waarden, dat zowel voor kraamverzorgenden als cliënten zou voelen als een warm bad.

Al snel bleek dat er meer bij kwam kijken dan alleen kennis van de kraamzorg. Vooral contracten bij zorgverzekeraars bemachtigen en de daarvoor benodigde kwaliteitscertificaten, zorgden voor de nodige lange werkdagen en -avonden. Met de hulp van de nodige lieve mensen is het uiteindelijk gelukt en hebben we inmiddels bij alle zorgverzekeraars een contract.

Om de financiële risico’s te beperken heb ik tot 2019 mijn vaste baan in de ICT aangehouden en heeft Diana de kar voornamelijk getrokken. Door de groei die we hebben doorgemaakt, heb ik eind 2018 besloten dat het tijd was om de overstap naar Handle with Care begin 2019 te gaan maken en 100% mijn aandacht aan ons bedrijf te gaan besteden. Op deze manier probeer ook ik bij te dragen aan de onvergetelijke kraamweek die u verdient.

Handle with Care biedt meer dan alleen het noodzakelijke.

Krijg je een veilig en fijn gevoel bij Handle with Care? Meld je dan aan voor een intake én welkomstcadeau!