Welkomstcadeaus

Kies je voor kraamzorg van Handle with Care? Dan verwelkomen we je met 1 van onze welkomstcadeaus! Je kunt kiezen uit alle onderstaande cadeaus

Welkomstcadeaus

Hippe Luiertaart

Ze zijn tegenwoordig helemaal hip: luiertaarten! De luiertaarten die je bij Handle with Care kunt krijgen worden handgemaakt en zijn super origineel. Ze zijn er in de kleuren blauw, roze en groen. Iedere luiertaart is een verrassing!

Persoonlijke geboortestickers

Als trotse vader of moeder wil je natuurlijk aan iedereen laten weten dat je kindje er is! Daarom kun je bij aanmelding voor kraamzorg bij HWC Geboortezorg een gratis persoonlijke raamsticker + deursticker van Geboorte Design kiezen.

Flowerbox van Kames Bloemen

Wauw! Wie wordt er nou niet blij van heerlijke verse bloemen? Je kunt bij het inschrijven voor kraamzorg bij Handle with Care nu kiezen voor een girl- of boybox van Kames Bloemen. Direct na je bevalling verblijd worden met deze kleurrijke verschijning, heerlijk toch!

Fruitkistje van Fruitzaam

Na de bevalling is een gezonde start enorm belangrijk. Wanneer je je aanmeldt voor kraamzorg bij Handle with Care kun je kiezen voor de luxe fruitbox van Fruitzaam. Vol met heerlijke verse producten!

Natuurlijk verwenpakket

In dit pakket zit een wollen strikmutsje voor je baby, een pak ecologische luiers en een biologische kamille olie. De olie is multi-inzetbaar voor de kraamtijd. Kamille kent veel eigenschappen. Het staat bekend om zijn ontspannende, antibacteriële werking en in de kraamtijd vooral voor verzachting bij o.a. naweeën, luieruitslag en krampjes.

Kickstart je Vaderschap

Kickstart je Vaderschap is dé inspiratiegids voor (aanstaande) vaders. Met verhalen van andere vaders, belangrijke thema’s rondom zwangerschap en geboorte én praktische tips lees je hoe je als vader de beste start kunt creëren voor je gezin, vanaf het allereerste begin.

Handle with Care biedt meer dan alleen het noodzakelijke.

Krijg je een veilig en fijn gevoel bij Handle with Care? Meld je dan aan voor een intake én welkomstcadeau!